tiistai 6. lokakuuta 2009

Pallo hukassa

Vaahtomuovia!


Vapaasti valittavat opinnot alkoivat eilen. Äänestyksen kautta voittajaksi selvityi vaahtomuovikurssi. Muita vaihtoehtoja olivat valo- ja naamiokurssi.

Ensimmäisenä harjoituksena vaahtomuovista tehtiin pallo. Jotta homma ei olisi mennyt turhan helpoksi, piti pallon olla ontto. Kumpikaan kuvan palloista ei kuitenkaan ole vielä ontto, sillä itse oikean muodon aikaansaaminen oli jo haastavaa. Täytyy olla hyvät sakset.

Kun nuo pallot tuosta onttonevat, on edessä elukan muotoilu. Pitäisi siis valita joku eläin, jonka sitten vaahtomuovista nätisti leikkelee. Minulla ei ole vielä kovinkaan tarkkaa käsitystä siitä, minkä eläimen sieltä vaahtomuovikuution sisältä lopulta löydän. Norppa voisi olla kiva, tai kilpikonna. Tai sitten jos vain mahdollista, niin joku vähemmän oikeasti olemassaoleva otus.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Oma palloni* on vähän niin ja näin.
En tiedä tuleeko tehtyä mokomaa kiusankappaletta.

Omat pallosi* näyttävät hyvältä.



*Ei kaksimielisesti ajateltuna.

minna kirjoitti...

Mitä kaksimielistä pallossa on? :D

Kyllähän nuo kuvassa näyttää hyvältä, mutta ei ne oikeasti mitenkään erityisen komeita ole. Ei ne ole edes onttoja...eivätkä varmaan koskaan tule olemaankaan. Luulen, että kurre vie kaiken ajan ja pallot jäävät unholaan.