torstai 22. syyskuuta 2011

Järjen tuolla puolen (1989)

Jos nyt vihdoinkin saisin viimeisimmistä messujutuista tänne päivityksen.

Nyt on siis laitettu kaksi viimeisteltyä suunnitelmaa asiakkaille. Sieltä tuli toivomus ykkössuunnitelman toteuttamiselle, sisältäen kakkossuunnitelmassa esiintyvän veistospöydän.


Suunnitelma 1                
                    





 Suunnitelma 2
 


Nyt on mietitty rakenteita, laskettu menekkejä, tilailtu mattoja...

Hemppa on tullut pelastamaan meidät, ja tekee meille lamppuveistoksen. Kiitos Hemppa!

Nyt olisi tarkoitus päästä ensiviikolla mahdollisesti rakentelemaan. Seuraava palaveri on ensiviikolla. Siellä selviää muun muassa lopullinen värimaailma ja muutama uusi seikka, jotka ovat tulleet mukaan hypänneen uuden firman myötä kuvioihin.

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Huh, on kyllä ammattilaisten hommaa tuommonen suunnittelu ja rakentelu :D Näyttää hankalalta.

Leffa on muuten järkky :D

minna kirjoitti...

Kiitos :)

Suunnittelu ei ole niin vaikeaa miltä se näyttää. SketchUp on yllättävän helppo ohjelma. Haastavinta on päästä asiakkaan kanssa samalle aaltopituudelle. :)

Rakentelu tulee olemaankin sitten oma hankaluutensa. Ei riitä enää perus lavasterakennus-laatu. Täytyy olla priimaa - ja se vähän pelottaa. Mutta ehkä me kuitenkin selvitään. Ollaan me jo sentään melkein valmiita lavasterakentajia. :D (vaikkakin iso kasa töitä on minullakin rästissä, mutta siitä ei puhuta julkisesti :D)

Enpä ole leffaa nähnyt (kuten en montaa muutakaan otsikoksi päätynyttä :D). Pitäisi varmaan korjailla tätäkin puutetta jossain välissä. :)